loading...
آخرین اخبار استخدامی و نیازمندی ها در ایران
کار 24 بازدید : 225 سه شنبه 23 اردیبهشت 1393 نظرات (0)
نامه ای برای پیگیری تمام استخدامی های اخیر+ خود را متعهد به جذب جوانان قرارگرفته در ردیف استخدامی می‌دانیم

خبر ۲۲ اردیبهشت ۹۳ – خود را متعهد به جذب جوانان قرارگرفته در ردیف استخدامی می‌دانیم

نوبخت در فرودگاه سنندج:
خود را متعهد به جذب جوانان قرارگرفته در ردیف استخدامی می‌دانیم
معاون راهبردی و برنامه‌ریزی رئیس جمهور گفت: خود را برای جذب یک هزار و ۸۰۰ نفر از جوانان استان که در ردیف استخدامی قرار گرفته‌اند، متعهد و ملزم می‌دانیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمدباقر نوبخت دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگاران در فرودگاه سنندج اظهار کرد: امیدواریم این برای کردستان مایه خیر باشد.
وی با بیان اینکه در این سفر نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی حضور دارند، ابراز امیدواری کرد: بتوانیم در راستای تحقق حق مردم این منطقه گام‌های اساسی برداریم.
وی افزود: در مراحل آغازی تهیه و تنظیم برنامه ششم هستیم کما اینکه کار بدون برنامه‌‌ریزی عملا محقق نمی‌شود.
معاون راهبردی و برنامه‌ریزی رئیس جمهور با اشاره به وجود ظرفیت‌های بالا در کردستان، ابراز امیدواری کرد: با همفکری مسئولان در استای رفع مشکلات گام‌های بلندتر و مثمرثمرتری برداریم.
وی به برنامه‌های خود در این سفر اشاره کرد و گفت: علاوه بر بازدید محوری از برخی پروژه‌‌ها، حضور در شورای برنامه‌ریزی استان به نظر برنامه‌ریزی در هماهنگی بیش از پیش با مسئولان اجرایی برنامه‌ مهم سفرم به کردستان است.
وی افزود: در سال جاری سعی داریم تا راه منجر به توسعه استان کردستان را هموارتر کرده و در این سو گام برداریم.
نوبخت خاطرنشان کرد: محور جلسه شورای برنامه‌ریزی استان حرکت به سمتی است که پس از گذشت ۵ سال در جایگاه رفیع‌تری قرار گیرد.
معاون راهبردی و برنامه‌ریزی رئیس جمهور در خصوص استخدام جوانان کردستان نیز گفت: خود را برای جذب یک هزار و ۸۰۰ نفر از جوانان استان که در ردیف استخدامی قرا گرفته‌اند، متعهد و ملزم می‌دانیم.
وی افزود: یکی از مبحث مهم جلسه شورای برنامه‌ریزی استان، برنامه‌ریزی برای این جوانان است.
وی تصریح کرد: تا اندازه‌ای که قانون اجازه استخدامی داده و امکانات لازم مهیا باشد سعی داریم این مهم را بیش از پیش مورد بررسی قرار دهیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه متاسفانه در حال حاضر بدنه مدیریت ادارات استان انباشه از کادر و نیروها است، جذب همه این افراد در بدنه ادارات محقق نمی‌شود.
نوبخت افزود: در این جلسه سعی داریم در خصوص گسترش سرمایه‌گذاری در عرصه‌های مختلف هدف‌گذاری کرده تا بتوانیم به بهره‌گیری از هر دو بخش خصوصی و دولتی با مدیریت جذب شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سعی داریم در چارچوب قانون اساسی به این مهم رسیدگی کنیم.

خبر ۲۱ اردیبهشت ۹۳ – طبق گفت و گو شبکه ۲ سیما با جناب آقای محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور :

استخدامی ها به دو دسته تقسسیم می شوند :

مهندس ناظر که به ازای هر ۳ نفر بازنشسته ۱ نفر جایگزین خواهند شد، به شرطی که تمامی مراحل اتخدامی را طی کرده باشند.

گروه دوم مهر آفرین  که آن دسته از افرادی که تا کنون تمامی مراحل را طی کرده (کد صادر شده باشد) باید منتظر باشند تا ادارات آنها به ازای هر ۳ بازنشسته ۱ نفر را جذب کنند.

این بازنشسته شدند برای تامین منابع جذب می باشد.

محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور امشب (۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۳) با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما در خصوص آخرین وضعیت و برنامه‌های دولت برای استخدام در سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی توضیحاتی ارائه خواهد داد.

از مهمترین محورهای مورد بحث در برنامه گفتگوی ویژه خبری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
***آیا استخدام در بخش دولتی همچنان متوقف خواهد بود یا استخدام ها با شرایط جدید آغاز خواهد شد؟
***برنامه‌های دولت یازدهم برای تعیین تکلیف استخدام‌های دولتی چیست؟
***تکلیف کسانی که مراحل استخدام را انجام داده ولی جذب و بکارگیری آنها متوقف شده است چه خواهد بود؟
گفتنی است؛برنامه گفتگوی ویژه خبری هر شب به جز روزهای تعطیل بعداز خبر ۲۲:۳۰ از شبکه دوم سیما به روی آنتن می‌رود.

برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور دکتر نوبخت ۲۱ اردیبهشت ۹۳

 دانلود برنامه

خبر ۲۱ اردیبهشت ۹۳ – داستان دنباله‌دار بلاتکلیفی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی در مازندران

اگر چه از اواخر سال گذشته و اوایل سال جدید خبرهای چندان خوشایندی از وضعیت استخدام در دولت به گوش نمی‌رسید اما این روزها هم که مسئولان دولت خبرهایی از تعیین تکلیف این پذیرفته‌شدگان این آزمون‌ها می‌دهند هم چندان امیدوارکننده نیست.

آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان مازندران که از سال ۹۱ کلید خورد این روزها پس از تقریبا دو سال انتظار، صرف هزینه و امید بستن پذیرفته شدگان جوابی قاطع به این حق شهروندان نمی‌دهد.

بسیاری از مراحل گزینش و مصاحبه حضوری این افراد به اتمام رسیده اما هنوز خبری از جذب این نیروها نیست.

نیروهایی که با امید و آرزو از دروازه هزار توی استخدامی در میان ۲۲ هزار شرکت کننده مازندرانی تعدادشان به کمتر از یک‌هزار نفر رسید امروز در بلاتکلیفی میان رفتن به دولت یا نرفتن به سر می‌برند.

دولت امروز نبود ردیف اعتباری و مالی را برای عدم جذب این نیروها اعلام می‌کند اما با آغاز سال ۹۳ بهتر بود استانداری‌های هر استان نظرات خود و وضعیت تعیین تکلیف این نیروها را اعلام می‌کردند.

جانشین معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور در گفت‌وگو با رسانه‌ها از آغاز استخدام پذیرفته‌شدگان در برخی استان‌ها خبر می‌دهد اما چون نامی از استان‌ها نیست باری دیگر بر بلاتکلیفی این نیروها افزوده می‌شود که آیا قید این آزمون هزینه و زمان صرف شده برای آن را بزنند یا اینکه منتظر نتیجه اعلام دولتی بمانند که چندان دل خوشی از آزمون‌های برگزار شده ندارد.

به نظر می‌رسد منظور این مسئول از آغاز استخدام‌ها به کارگیری فرزندان شهدا و ایثارگران است اما بهتر بود که شرایط و نحوه و زمان جذب سایر نیروها نیز رسانه‌ای می‌شد تا این گروه تقریبا ۷۰۰ نفری در مازندران نیز تکلیف خود را بدانند.

البته این بلاتکلیفی در سایر استان‌های کشور نیز وجود دارد و همه چیز باز می‌گردد به اینکه میزان اخبار رسانه‌ای شده و عزم دولت برای به کارگیری این نیروها تا چه میزان جدی است.

اشتباه دولت گذشته در عدم برآورد مالی این آزمون‌ها و کسانی که بعد از پذیرش باید مستخدمین دولت باشند شرایط را برای دولت جدید به گونه‌ای کرده است که نه توان دست رد زدن به سینه پذیرفته شدگان را دارد و نه توان استخدام این گروه بزرگ در کشور.

با این حال پذیرفته شدگان نیز با توجه به تعهدات داده شده به آنان حقی بزرگ دارند زیرا که تقریبا دو سال از زندگی خود را به پای این قول مسئولان نهاده‌اند و حال امروز در سومین سال از ماجرای آزمون‌های استخدامی نمی‌توانند پاسخ منفی دریافت کنند و نیز امیدوارند پاسخ‌های گنگ و مبهم مسئولان به این درخواست به حق آنان به معنای اتلاف وقت برای پذیرفته شدگان و زمینه ساز انصراف آن‌ها از ورود به دستگاه‌های دولتی نباشد.

خبر ۲۱ اردیبهشت ۹۳ - استخدام تمام افرادی که مراحل قانونی را طی کرده و مجوزهای لازم قانونی در جذب آنها مراعات شده، بلامانع است.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: از دیدگاه دولت استخدام تمام افرادی که مراحل قانونی را طی کرده و مجوزهای لازم قانونی در جذب آنها مراعات شده، بلامانع است.

به گزارش روابط عمومی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، محمدباقر نوبخت در نشست مشترک با استاندار و مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، ​یکی از وظایف اصلی مسؤولان اجرایی کشور را گره گشایی از کار مردم عنوان کرد و افزود: ما وظیفه داریم از کار مردم گره گشایی کنیم و به همه استان ها از جمله استان کرمان بخشنامه کردیم در استخدام ها قانون را رعایت کنند.

وی ادامه داد: قانون سهم هر استان را در زمینه استخدام ها مشخص کرده است و شما نمایندگان با مسؤولان اجرایی استان کرمان اهتمام لازم را داشته باشید که در عین رعایت قانون ، حقی از مردم تضیع نشود.

نمایندگان استان کرمان در این نشست دیدگاه های خود را در زمینه مشکلات استخدامی کارکنان این استان، مشکلات مربوط به مناطقی که به شهرستان تبدیل شده اند و نیز جایگزینی نیروها برای ارتقای خدمت بیشتر به مردم را بیان کردند.

در این جلسه محمود عسکری آزاد جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و علیرضا صالح معاون مجلس، حقوقی و استان های معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور نیز حضور داشتند.

خبر ۲۱ اردیبهشت ۹۳ – نتیجه ای برای جذب پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی سال ۹۱ و ۹۲ حاصل نشده است

علیرغم این که با جدیت پیگیر حل مشکل پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی استانداری و دستگاههای اجرایی استان که در دولت قبل انجام شده است هستیم هنوز نتیجه ای حاصل نشده است

خوزنیوز: استخدام پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی سال ۹۱ و ۹۲ تا تامین منابع مالی مورد نیاز امکان پذیر نیست.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری خوزستان اظهار داشت: علیرغم این که با جدیت پیگیر حل مشکل پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی استانداری و دستگاههای اجرایی استان که در دولت قبل انجام شده است هستیم هنوز نتیجه ای حاصل نشده است.

علی عماد افزود: میزان اعتبار لازم برای جذب پذیرفته شدگان در ۲۷ استان کشور که تنها در خوزستان ۳۵۲۰ نفر را شامل می شود رقم بسیار بالایی است که در بودجه سال ۹۳ دیده نشده است و معاون رییس جمهور در تلاش هست که راهکاری را برای تامین منابع آن پیدا کند.

وی ادامه داد: شرکت کنندگان اطمینان خاطر داشته باشند که ما با جدیت پیگیر این مسئله هستیم و هریک از آن عزیزان را مانند فرزندان خود می دانیم و شرایط سخت چه مادی و چه روحی  که بر آنها گذشته و می گذرد را درک می کنیم.

عماد در پایان بیان داشت: این مشکل قطعا حل خواهد شد، اما نمی توانم زمان دقیقی برای آن اعلام نمایم.

لازم به ذکر ۲۳  ماه از مرحله اول آزمون استخدامی استاندارای و دستگاههای اجرایی خوزستان برای استخدام ۱۱۶۸ نفر و ۱۴  ماه از مرحله دوم این آزمون برای استخدام ۱۴۳۴ جوان خوزستانی می گذرد و وعده حل مشکل در آینده تنها پاسخ مدیران دولت و تدبیر و امید است که مقصر را دولت گذشته می دانند. ۲۶۰۲ جوان نخبه خوزستانی که هریک از آنها توانسته اند در رقابتی سخت از بین ۲۵ نفر برگزیده شوند ماههاست قربانی ندانم کاری برخی مسئولین کشوری و استانی شده اند. تاسف بار آنجاست که تعدادی از این جوانان به دلیل پذیرفته شدن در این آزمون فرصت شغلی دیگری را از دست داده اند، تعدادی دیگر به علت طولانی شدن و انتظار شرط سنی را برای سایر آزمون های استخدامی از دست داده اند، جمعی دیگر پس از اطمینان از یافتن شغل ازدواج نموده و اکنون بحران های خانوادگی را در پیش دارند و افسردگی، حاصل این تاخیر برای برخی از این جوانان خوزستانی است.

خبر ۱۴ اردیبهشت ۹۳ - مجوز استخدام پذیرفته شدگان آزمون استخدامی استانی صادر شد

محمود عسگری آزاد روز یکشنبه در حاشیه نشست تخصصی علمی تبیین و ارزیابی رویکردهای ناظر بر اصلاح و بازنگری قانون مدیریت خدمات کشوری در پاسخ به خبرنگار ایرنا در خصوص تعیین تکلیف آزمون استخدامی استانی که در دولت قبل برگزار شده بود، اظهار داشت: به استان ها اعلام شده که هر کدام از استان ها که منابع مالی برای استخدام در سال جاری دارند، پیشنهادات خود را برای استخدام ارایه کنند تا مجوزهای لازم صادر و تا حد امکان پذیرفته شدگان در آزمون استخدام شوند.

** تشریح چگونگی ساماندهی ۱۵ درصد نیروهای قراردادی در سال جاری

وی در پاسخ به دیگر پرسش خبرنگار ایرنا در خصوص چگونگی ساماندهی استخدام کارمندان بدون ضابطه در دولت قبل، گفت: این کارمندان به صورت قراردادی استخدام شده اند و استخدام رسمی نبوده اند البته قرار است ۱۵ درصد از این کارمندان در سال جاری ساماندهی شوند.

وی با بیان آنکه این کارمندان از نظر تطبیق شرایط احراز و توانمندی ها بررسی خواهند شد، گفت: افرادی که با رشته تحصیلی در شغل های نامرتبط استخدام شده اند به بخش های مرتبط با رشته تحصیلی جابه جا خواهند شد.

جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور تصریح کرد: برخی از این افراد با توجه به سابقه خدمت و یا تحصیلات ارتقا شغلی خواهند یافت و یا برای تطبیق با شغل در نظر گرفته شده در دوره های آموزشی باید حضور یابند.

وی ادامه داد: البته این امکان وجود داردف قراردادی جابه جا شود و یا اینکه قراردادی نیز دیگر تمدید نشود.

عسگری آزاد درباره شرط سنی برای بازنشستگی نیز گفت: اکثر کشورها سن را مبنای بازنشستگی قرار داده اند به نحوی که فاصله تا امید به زندگی شرط بازنشستگی است.

وی از انجام بحث های کارشناسی در خصوص شرط سنی برای بازنشستگی در ایران خبر داد و گفت: هم اکنون بررسی های زیادی دراین خصوص در حال انجام است.

خبر ۱۴ اردیبهشت ۹۳ - برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۳ دستگاه های اجرایی استان ها ابلاغ شد

این بخشنامه را رحمانی فضلی وزیر کشور و محمود عسگری آزاد جانشین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور امضا کردند.

در اجرای تبصره ماده ۲ مصوبه ۲۰ فرودین ماه ۱۳۹۳شورای عالی اداری با موضوع نقشه راه اصلاح نظام اداری مبتنی بر سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری که از سوی رئیس جمهور برای اجرا به تمام دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است، برنامه عملیاتی سال جاری دستگاه های اجرایی استانی نیز ابلاغ شد.

براساس این بخشنامه تمامی دستگاه های اجرایی استان ها مکلفند مطابق برنامه عملیاتی ابلاغ شده، اقدام لازم را طبق زمان بندی انجام دهند و گزارش اقدامات خود را به استانداری ارائه کنند.

همچنین در این بخشنامه مقرر شده است در اجرای بند(ب) مصوبه ۲۹ فروردین ماه ۹۳ شورای عالی اداری، استانداری ها جمع بندی گزارش اقدامات دستگاه های اجرایی استان را به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور ارائه نمایند تا در ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۳ دستگاه های اجرایی استانی مورد عمل قرار گیرد.

نقشه راه اصلاح نظام اداری کشور در یکصدو شصت و دومین جلسه شورای عالی اداری، به ریاست دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در ۱۴ اسفند ماه ۹۲ مصوب و پس از آن با امضای رئیس جمهور ابلاغ و برای تمام دستگاه های اجرایی لازم الاجرا شد.

معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در نقشه راه اصلاح نظام اداری ۸ برنامه شامل نقش و ساختار دولت، دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری، خدمات عمومی در فضای رقابتی، مدیریت سرمایه انسانی، فناوری های مدیریتی، فرهنگ سازمانی، صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری و نظارت و ارزیابی را تدوین و ارائه کرده است.

در نقشه راه اصلاح نظام اداری، رشد و ارتقای نظام مند همه عناصر مدیریتی کشور مورد توجه قرار گرفته و این رشد بر پایه مبانی ارزشی و نظری و همچنین با هدف تامین موارد مصوب در اسناد فرادست، مانند سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه های توسعه ای کشور و افق چشم انداز ۱۴۱۴ تدوین شده است.

این برنامه بر استفاده از فناوری های نوین مدیریتی در رفع چالش های نظام اداری تاکید دارد و با شناسایی نقاط ضعف نظام اداری مانند جزئی نگری، نبود یکپارچگی و ناهماهنگی در عناصر موثر اداره کننده کشور،الگویی مناسب و منطبق بر مبانی نظری، تجربیات بین المللی و بومی برای مدیریت بخش های مختلف کشور ارائه کرده است.

استفاده از فناوری های سنتی و قدیمی در اموری مانند نظام های بودجه ریزی و فنی-اجرایی و استخدام، بی توجهی به دانش ها و فناوری های نوین و استفاده محدود از نظام های پشتیبان مانند مشارکت، برون سپاری و کنترل پروژه موجب ناکارآمدی نظام اداری کشور شده است که برنامه اصلاحی توجه ویژه ای به رفع این نارسایی ها و ارائه راهکارهایی برای تامین نیازهای جدید کشور در این بخش ها دارد.


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
مرجع آخرین و بروزترین اخبار به همراه نمونه سوالات استخدامی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 13942
  • کل نظرات : 3987
  • افراد آنلاین : 44
  • تعداد اعضا : 7652
  • آی پی امروز : 116
  • آی پی دیروز : 374
  • بازدید امروز : 5,722
  • باردید دیروز : 14,791
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 5,722
  • بازدید ماه : 178,320
  • بازدید سال : 1,165,456
  • بازدید کلی : 23,251,607
  • کدهای اختصاصی
    سوالات استخدامی وزارت بهداشت